Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pepiniera Crisplant
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Material saditor pomi fructiferi
12 lei
Brand
Pepiniera pomi fructiferi
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Vindem material saditor pomicol certificat de calitate superioara,nu suntem unicii furnizori de material de inmultire pentru livezi dar suntem printre primii care ofera material saditor de cea mai buna calitate, iar prin asistenta oferita de catre specialistii nostri ne asiguram ca beneficiarii - clientii nostri - sa fie satisfacuti pe deplin si sa constientizeze faptul ca au facut cea mai buna investitie.

Materialul saditor Produs in pepiniera la Aiud aclimatizat in Romania bun de plantat in toate zonele din Romania, Un motiv foarte important atunci cand doresti sa infintezi o plantatie pomicola este ca materialul sditor sa fie unul de calitate.”In primul rand pomii se achizitioneaza de la productorii autorizati, nu de la marginea strzii.

Se cumpara pomi fructiferi certificati”,trimitem la destinatie prin curierat,mai multe informati gasiti;http://www.pepinieracrisplant.com sau la depozitul din Strada Gheorghe Doja 136-137, Aiud 515200, Romania, Multumim.

In oferta noastra gasiti pomii fructiferi pentru gradina dumnevoastra si chiar material saditor pentru livada superintensiva.

Asiguram consultanta in domeniul pomicol ori si cand va puteti adresa cu orice problema incercam sa va ajutam. 0749497212

www pepinieracrisplant.com
Din Gura in Gura